Design en productie RVS Persen: Velthof Milieutechniek. Made in Holland.

Menu

Karton Persen

BESPAAR GELD EN RUIMTE MET EEN KARTONPERS

Het kost altijd veel tijd en ergernis om die onhandige kartonnen dozen naar een afvalcontainer te dragen. Daar bent u voorgoed van af. Ook hoeft u niet meer tegen die overvolle afvalcontainers aan te kijken. Als u de pers voor karton op een centrale lokatie plaatst, worden de kartonnen dozen ter plekke verwerkt tot handzame pakketten. Het volume van uw afval wordt hiermee tot wel 90 procent gereduceerd. Dit bespaart kostbare tijd. Ook bespaart u hiermee in de kosten van het afvaltransport.

Milieuvriendelijke afvalverwerking met een kartonpers
De kartonnen dozen worden ter plekke samengeperst tot makkelijk te vervoeren pakketten. Hierdoor wordt het eenvoudig om ze apart aan te bieden aan de gemeentelijke afvalverwerking. Daarnaast is uw container voor het overige afval veel minder snel vol. Uw afvalcontainer hoeft dus minder vaak geleegd te worden. Voor de totale verwerking van uw afval hoeft dus minder vaak gereden te worden. Door uw afvalkartonsamen te persen, bespaart u niet alleen in de kosten van het afvaltransport. Ook werkt u mee aan een beter milieu.

Met het samenpersen van uw afvalkarton zet u een grote stap in de richting van milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bekijk ons aanbod karton persen »